Стан

Информација: Имотите на мапата се прикажани приближно, точната локација не е поставена.

1.100€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

38 м2 | 1 Спални | Шифра - 1111

Спореди

1.100€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

44 м2 | 2 Спални | Шифра - 0000

Спореди

950

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ВЛАЕ

52 м2 | 2 Спални | Шифра - 2921

Спореди

ДОГОВОР

ЕКСКЛУЗИВЕН СТАН ВО КАПИШТЕЦ

140 м2 | 2 Спални | Шифра -

Спореди

66.000€

СТАН ВО НОВО ЛИСИЧЕ

71 м2 | 2 Спални | Шифра - 2836

Спореди

ДОГОВОР

СТАН КАРПОШ 2 – МИДА

129 м2 | 3 Спални | Шифра - 2570

Спореди

50.000€

СТАН ВО ЦЕНТАР

48 м2 | 1 Спални | Шифра - 2695

Спореди

68.500€

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

66 м2 | 2 Спални | Шифра - 2228

Спореди

1.200€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ЦЕНТАР

56 м2 | 1 Спални | Шифра - 2160

Спореди
1 / 41234
'
Итно бараме!