Куќа

Информација: Имотите на мапата се прикажани приближно, точната локација не е поставена.

150.000€

БАРАКА ВО ВЛАЕ

79 м2 | Двор 300м2 | Шифра - 2715

Спореди

380.000€

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЦРНИЧЕ

441 м2 | Двор 211м2 | Шифра - 2673

Спореди

190000

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО РАДИШАНИ

450 м2 | Двор 315м2 | Шифра - 1461

Спореди

195.000€

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО РАДИШАНИ

302 м2 | Двор 1000м2 | Шифра - 2643

Спореди

200.000€

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЖДАНЕЦ

226 м2 | Двор 168м2 | Шифра - 2642

Спореди

150.000€

КУЌА ВО ГОРНО ЛИСИЧЕ

354 м2 | Двор 7224м2 | Шифра - 2625

Спореди

120.000€

КУЌА ВО ЦРНИЧЕ

109 м2 | Двор 167м2 | Шифра - 2632

Спореди

260.000€

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ПРЖИНО

290 м2 | Двор 477м2 | Шифра - 1710

Спореди

430000

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЦРНИЧЕ

400 м2 | Двор 680м2 | Шифра - 2216

Спореди
1 / 212
'
Итно бараме!