Резултати од пребарувањето (44)

Информација: Имотите на мапата се прикажани приближно, точната локација не е поставена.

950

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ВЛАЕ

52 м2 | 2 Спални | Шифра - 2921

Спореди

1.100€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

44 м2 | 2 Спални | Шифра - 0000

Спореди

1.100€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

38 м2 | 1 Спални | Шифра - 1111

Спореди

1.200€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ЦЕНТАР

56 м2 | 1 Спални | Шифра - 2160

Спореди

ДОГОВОР

СТАН КАРПОШ 2 – МИДА

129 м2 | 3 Спални | Шифра - 2570

Спореди

36.000€

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

52 м2 | 1 Спални | Шифра - 2046

Спореди

50.000€

СТАН ВО ЦЕНТАР

48 м2 | 1 Спални | Шифра - 2695

Спореди

59.900€

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ХРОМ

67 м2 | 2 Спални | Шифра - 2051

Спореди

ДОГОВОР

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО НОВО ЛИСИЧЕ

66 м2 | 1 Спални | Шифра - 1942

Спореди
1 / 512345
'
Итно бараме!