Ексклузивна понуда

Информација: Имотите на мапата се прикажани приближно, точната локација не е поставена.

150.000€

БАРАКА ВО ВЛАЕ

79 м2 | Двор 300м2 | Шифра - 2715

Спореди

1.100€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

38 м2 | 1 Спални | Шифра - 1111

Спореди

1.100€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

44 м2 | 2 Спални | Шифра - 0000

Спореди

950

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ВЛАЕ

52 м2 | 2 Спални | Шифра - 2921

Спореди

ДОГОВОР

ЕКСКЛУЗИВЕН СТАН ВО КАПИШТЕЦ

140 м2 | 2 Спални | Шифра -

Спореди

50.000€

СТАН ВО ЦЕНТАР

48 м2 | 1 Спални | Шифра - 2695

Спореди

380.000€

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЦРНИЧЕ

441 м2 | Двор 211м2 | Шифра - 2673

Спореди

68.500€

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

66 м2 | 2 Спални | Шифра - 2228

Спореди

1.200€

СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ЦЕНТАР

56 м2 | 1 Спални | Шифра - 2160

Спореди
1 / 3123
'
Итно бараме!