СТАН КАРПОШ 2 – МИДА

ДОГОВОР

СКОПЈЕ (Шифра # 2570)

 

Шифра Населба m2 Спални Цена EUR
 2570  КАРПОШ 2  129  3  ДОГОВОР
Кат Парно Лифт  
 7  ДА  ДА
Опис:

СТАНОТ Е НОВОГРАДБА КАЈ МИДА , СО ПОДЗЕМНА ГАРАЖА , ПРАЗЕН ВЕДНАШ ВСЕЛИВ СО ИМОТЕН ЛИСТ

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!