ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ВЛАЕ

950

СКОПЈЕ (Шифра # 2921)

 

Шифра Населба m2 Спални Цена EUR
  2921  ВЛАЕ  52  1  1100
Кат Парно Лифт  
 ПРИЗЕМЈЕ  ДА  ДА
Опис:

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ВЛАЕ ОДЛИЧНА МЕСТО ПОЛОЖБА ПРИЗЕМЈЕ – 68 М2 , 52 М2 , 67 М2 , 83 М2 , 62 М2 1,2,3,4 КАТ – 60 М2 , 83 М2 , 93 М2 , 81 М2 , 52 М2 6 КАТ ПОТКРОВЈЕ – 58 М2 70 М2 , 69 М2 , 54 М2 СТАНОВИТЕ ЌЕ БИДАТ ГОТОВИ ДО ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА , ЦЕНАТА Е ПОЧЕТНА 1100 ЕВРА СО ПЛАТЕНО ДДВ

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!