СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

1.100€

СКОПЈЕ (Шифра # 0000)

 

Шифра Населба m2 Спални Цена EUR
 0000  АЕРОДРОМ  57  2  1100
Кат Парно Лифт  
 1  ДА  ДА
Опис:

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА ОД 28 М2 , 44М2 , 46 М2 , 57 М2 , 56М2 , 66 М2 И 68 М2 ВО АЕРОДРОМ КАЈ НОВАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА , ВО ЗГРАДА ПР+4+ПОТ  СО ЕДЕН ВЛЕЗ , ВКУПНО 38 СТАНА  ,  ПАРКИНГ ПРОСТОРИИ НА ДВЕ  НИВОА ИМА И  ПОДРУМСКИ ПРОСТОРИИ . СЕ ГРАДИ СПОРЕД ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ , ВИСОКА А ЕНЕРГЕТСКА   ЕФИКАСНОСТ . СТАНОВИТЕ ЌЕ БИДАТ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ , МОДЕРЕН ДИЗАЈН , ВО МИРЕН ДЕЛ ОД ЦЕНТРАЛНАТА ЗОНА НА ГРАДОТ . СТАНОВИТЕ ЌЕ БИДАТ ГОТОВИ ДО КРАЈОТ НА 2019 ГОДИНА .  ЗА ОБЈЕКТОТ ИМА ИЗВАДЕНО И ЛИСТ ЗА ПРЕДПРИБЕЛЕЖУВАЊЕ СО КОИ МОЖЕ ДА СЕ ЗЕМЕ СТАНБЕН КРЕДИТ ВО БИЛО КОЈА БАНКА
ЦЕНТАР  900 М,
ЖЕЛЕЗНИЧКА  100 м
ГРАДИНКА 800 м
ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ  500 м.
ТЕЛ.. ЗА КОНТАКТ 075/278-789 , 075/496-670
ЦЕНА 1100 ЕВРА/М2 СО ПЛАТЕНО ДДВ

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!