СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ

1.100€

СКОПЈЕ (Шифра # 1111)

 

Шифра Населба m2 Спални Цена EUR
 1111  АЕРОДРОМ  38  1  1100
Кат Парно Лифт  
 4  ДА  ДА
Опис:СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО АЕРОДРОМ ВО БЛИЗИНА НА ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА ОД 38 М2 , 50 М2 , 66 М2 И 75 М2 ВО ЗГРАДА ПР+5+ПОТ , СО ГАРАЖИ .И ПОДРУМ….. ЦЕНА 1100 ЕВРА
ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ. 075/278-789 075/496-670

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!