СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ЦЕНТАР

105.000€

СКОПЈЕ (Шифра # 4557)

 

Шифра Населба m2 Спални Цена EUR
 4557  ЦЕНТАР  105  3  105000
Кат Парно Лифт  
 1  НЕ НЕ
Опис:  СЕ НАОЃА ВО БЛИЗИНА НА  ПЕСТАЛОЦИ , 3 СПАЛНИ , 2 ВЦ , ЦЕНАТА НЕ Е ФИКСНА

 

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!