СЕ ПРОДАВА СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

68.500€

СКОПЈЕ (Шифра # 2228)

 

Шифра Населба m2 Спални Цена EUR
 2228  КИСЕЛА ВОДА  66  2  68500
Кат Парно Лифт  
 5  ДА  ДА
Опис:

СТАНОТ Е КИСЕЛА ВОДА –  РАСАДНИК , 2 СПАЛНИ , 2 ВЦ , СО ВГРАДЕНИ ПЛАКАРИ  , ВО ОДЛИЧНА СОСТОЈБА ЦЕНАТА Е БЕЗ ТРОШОК ЗА АГЕНЦИЈА ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ. 075/496-670

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!