СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЦРНИЧЕ

380.000€

СКОПЈЕ (Шифра # 2673)

 

Шифра Населба m2 Двор Цена EUR
 2673  ЦРНИЧЕ  441  211  380000
Катност Куќа/Барака    
 ПП+1+ПОТ  КУЌА
Опис:

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЦРНИЧЕ ОД 441 М2 ПР+1+ПОТ , ДВОР 211 М2 (ДА СЕ ДОПРАВИ) КАКО 4 СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ

ПРИЗЕМЈЕ  -70 М2 И 71 М2 , 1 КАТ – 149 М2 , ПОТ – 151 М2 , ГАРАЖЕН ПРОСТОР 105 М2 , СО ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ И ИМОТЕН ЛИСТ

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!