БАРАКА ВО ВЛАЕ

150.000€

СКОПЈЕ (Шифра # 2715)

 

Шифра Населба Куќа/Барака m2 Плац/Двор Цена EUR
 2715  ВЛАЕ  79 БАРАКА  300 ПЛАЦ  150000
Катност Парно Маркица  Единечна/Лепенка
 ПРИЗЕМЈЕ  НЕМА  ИМА  ЕДИНЕЧНА
Опис:

БАРАКАТА  СЕ НАОЃА НА ТОП ЛОКАЦИЈА ВО  ВЛАЕ  НА  МИРНО МЕСТО  , СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ,  + ЛЕТНА КУЈНА ,  ГАРАЖА  , ПОДРУМ . ЦЕНАТА НЕ Е ФИКСНА , КУЌАТА Е ПРАЗНА И ВЕДНАШ ВСЕЛИВА …. ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ 075/278-789  075/496-670

Контактирајте не во врска со овој имот

Име

Вашата е-маил адреса

Порака

captcha

Горе
'
Итно бараме!